понеділок, 18 січня 2016 р.

Зустріч-спогад "Час вибрав їх" присвячений 26-річниці виведення військ з Афганістану


 
 
17  лютого в Красенівськів сільській бібліотеці відбулася зустріч-спогад “Час вибрав їх ” присвячений 26 річниці з Дня виведення військ з Афганістану. На цю зустріч були запрошені ветерани Афганської війни Микола Миколайович Гамала та Василь Олександрович Круглицький.
Розпочався захід хвилиною мовчання за загиблими, як у афганській війні, так і за бійцями, які загинули на сході країни, та "Небесною сотнею". Ведучі проводили паралелі між війною, яка відбувалася 26 років тому, та сьогоднішніми бойовими діями у нашій крайні, За ці роки ми звикли до миру і спокою, війна залишалася лише у спогадах, на фотографіях та у кінофільмах. На жаль, історія повернулася так, що війна знову є реальністю у мирному і цивілізованому ХХІ столітті. Особливо зворушливо був перегляд відео фрагментів , страхіття афганської війни. Під супровід пісень про Афганістан.
Ветеранам афганцям на згадку були подаровані вітальні листівки з їхніми фото та квіти. Присутні на заході переглянули викладку літератури присвячені цій темі.

Немає коментарів:

Дописати коментар